outdoor madnessKidz for Kidz staat zondag 4 oktober 2015 op Outdoor Madness, één van de grootste outdoor evenementen van Nederland! Sla je slag bij de Super Sample Sale van de bekendste outdoor merken, doe mee met de te gekke outdoor (sport)activiteiten, ga de uitdaging aan met de outdoor wedstrijden en geniet van muziek, lekker eten en de groene omgeving.

Tijdens het boeken van tickets kun je een vrijwillige donatie doen vanaf € 1,00. Daarnaast doneert Outdoor Valley € 0,50 per gekochte ticket aan het goede doel.

Sample Sale
Bezoek de gratis toegankelijke Sample Sale met merken als La Sportiva, Arc'teryx, Super.NaturaI, Icebreaker, Mountain Hardwear, Hâglofs, Maloja, Macpac, Bergans, Blue Loop, Schoffel, Chillaz, Nathan, Buff, Berghaus, Salomon en meer! Je vindt hier de beste kleding voor al je outdoor activiteiten tegen de allerlaagste prijzen.

Activiteiten
Outdoor Valley: Leef je uit met diverse outdoor activiteiten. De instructeurs van Outdoor Valley nemen je mee het survivalbos in, gaan met je vlotbouwen, lasergamen, klimmen, boogschieten en meer. De echte daredevils roetsjen over het water met de tokkelbaan. Ook voor de kleine kinderen zijn er activiteiten zoals springen op het springkussen, Schminken, Marshmallows en knakworsten roosteren en meer.

Outdoor Valley Fitness: Maak kennis met de enige echte buitensportschool van Nederland: Outdoor Valley Fitness. Professionele instructeurs geven de hele dag meerdere lessen. Van Survival- en Obstacle Bootcamp, Outdoor Spinnen en Kajakfitness tot Kettlebell, Conditietraining, Buik Billen Benen Bootcamp en Outdoor Yoga.

Clinics en lezingen
Volg de clinics van CrossXvest, Slackline, Klimmen, Suppen en Trailrunnen of leg je oor te luisteren bij lezingen van o.a. Haglofs en Vaude over het verantwoord produceren van kleding.

Wedstrijden
Voor degene die net wat meer uitdaging nodig hebben zijn er meerdere wedstrijden. Ga de strijd aan bij de survivalrun, werk je in het zweet met de mountainbikewedstrijd en/of de trailrun of zoek het water op met de kajak- en SUP-wedstrijd.

Eten, drinken en muziek
Uiteraard is een evenement niet compleet zonder eten, drinken en muziek. Pak je rust onder het genot van muziek met veel verschillende (gezonde) hapjes en drankjes. Denk aan een smoothie boordevol fruit, een heerlijke pasta salade of de iets ongezondere Madness Hamburger!

Meer weten?
Check vandaag nog de website: www.outdoormadness.nl of like ons op Facebook: www.facebook.nl/OutdoorMadness2015
 
Outdoor Madness wordt mede mogelijk gemaakt door Salt.