survivallexthoen afgelast 1600x800

 

Op zaterdag 30 januari 2021 zou de 6e editie van de Kidz for Kidz Survival moeten plaatsvinden. Als organisatie hebben wij echter de moeilijke beslissing genomen om dit niet door te laten gaan.
Er zijn te veel onzekerheden rondom het coronavirus dat ons in de greep houdt.

De gezondheid en veiligheid van onze deelnemers staat voorop. Aangezien het evenement in de buitenlucht plaatsvindt, hadden wij tot voor kort de hoop dat het doorgang kon vinden. Wij hadden onze Westlandse Kidz zo graag een mooi uitje geboden in deze moeilijke tijd.

Echter het aantal besmettingen loopt weer fors op. Twee bestuursleden van onze stichting zijn verpleegkundige en hebben in de eerste golf veel ellende gezien in het ziekenhuis. Ook nu zien zij dat de ziekenhuisopnames weer oplopen. Hierdoor zullen zij mogelijk weer meer ingezet worden, om te strijden tegen dit coronavirus. De organisatie van de Survival vergt veel tijd en energie en met alle onzekerheden die er nu zijn hebben wij moeten beslissen het evenement te annuleren.

Wij betreuren het als organisatie dit bericht te moeten schrijven.

Wiebe (Lexthoen Events) laat ook weten het zeer te betreuren, dat het evenement niet door gaat. Hij wil zich graag inzetten voor het goede doel en beleeft veel plezier aan het organiseren van de Kidz for Kidz Survival. Ook hij geeft aan dat de veiligheid en gezondheid van de deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers bovenaan staat.
Wiebe heeft aangegeven dat, als het coronavirus onder controle is, hij heel graag voor één keer de Kidz Survival editie in het voorjaar wil organiseren. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws en wij hopen dat de omstandigheden dit toelaten.
In ieder geval werken wij toe naar een extra uitdagende en mooie Survival in 2022. Noteer zaterdag 29 januari 2022 alvast in de agenda!

Zowel de editie in 2022 en de mogelijke editie in het voorjaar van 2021 zijn uiteraard onder voorbehoud van de vergunning van Gemeente Westland.

De keerzijde van dit alles is dat "kanker niet stil staat" in deze periode. In deze lastige tijd komen er veel minder inkomsten binnen voor onderzoek. Wij als stichting zetten ons in voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Wij hopen toch ons steentje bij te kunnen dragen en daar hebben we uw hulp bij nodig!

Elke donatie is dan ook meer dan welkom! Doneren kan via deze link: https://www.kidzforkidz.nl/doneren

Wij wensen iedereen kracht en hoop toe in deze onzekere tijd.
Zorg goed voor elkaar!