cheque ingevuld partners en knalsponsors

Zaterdag 15 april was de allerlaatste Kidz for Kidz Survival. Een dag met een gouden randje was het. De weergoden waren ons goed gezind: de hele dag scheen de zon voor ons.
Dit maakte deze editie tot een hele andere dan gebruikelijk in januari. Waar de kinderen toen moesten stoppen met de Survival als zij in het water vielen, kon het nu niet op.
Er zijn heel wat slootjes bezocht deze dag. Per ongeluk expres uit het bootje vallen, net misstappen naast de brug. Het was tot grote hilariteit van de vele toeschouwers. Toeschouwers welke ook nu in grote getalen langs het parcours stonden. Niet kleumend in de kou, maar genietend van de zon op hun gezicht. Vijftien hindernissen in de Wollebrand, uitgezet door Wiebe Hillebrand van Lexthoen Events. Wiebe willen we heel graag even bij naam noemen om hem enorm te bedanken. Zonder zijn tomeloze inzet zes jaar lang hadden wij dit niet kunnen realiseren. Vijftien hindernissen door de natuur, de ene nog spannender dan de andere over zo'n 2,5 à 3 km, werden afgelegd door zo'n 300 kinderen.
Ook zijn er tussen de kinderen veel volwassenen gespot; ouders, teamleiders etc. Voor hen was het zeker niet minder uitdagend, tot grote lol van de kinderen.
De eindhindernis werd dit keer verzorgd door de Vrijwillige brandweer van Honselersdijk. Geen schuim, wat i.v.m. strenge milieu eisen echt geen optie meer was. Hier waren wij als stichting teleurgesteld over, dit was altijd zo'n spektakel. Echter nu spoot de brandweer grote watergordijnen, wat zeker niet minder spectaculair was. De deelnemers moesten nu allemaal door een slootje naar de overkant om vervolgens de glibberberg op te klimmen, waar zij nog eens goed nat werden gespoten.
Nat, moe, vies en zeker voldaan kwamen alle deelnemers over de finish om lekker een warme douche te nemen. Voor en na de Survival was er nog genoeg te doen in en rondom de kantine van Wieler Vereniging Westland wil Vooruit, waar wij al die jaren kosteloos ons evenement mochten organiseren. Een lekker broodje bakken, schminken, knutselen, handboogschieten, lasergamen en uiteraard een goeie warming-up op de opzwepende muziek van de DJ voordat aan de start werd begonnen.


Wauw, wat een waanzinnig mooi bedrag is er opgehaald:

€ 29.000

Dit bedrag is boven onze verwachting, de kinderen hebben dit jaar mega veel geld opgehaald door zich te laten sponsoren. Veel bedrijven droegen de stichting een warm hart toe en werden sponsor van het evenement, ook zijn er veel donaties binnen gekomen. Het bedrag van de vorige editie is toch overtroffen.

Wij gaan dit mooie bedrag schenken aan het onderzoek naar hersenstamkanker, zodat er hopelijk snel een sprankje hoop kan worden gegeven aan deze zieke kinderen.

Dit alles bij elkaar, maakt dat we met een heel dubbel gevoel gaan stoppen met dit evenement.
Dit was de laatste editie! We hebben het alle jaren met heel veel enthousiaste vrijwilligers mogen organiseren, ontzetten veel dank hiervoor!