myposter collage 20190127 1

Afgelopen zaterdag deed een recordaantal deelnemers mee aan de vierde editie van de Kidz for Kidz Survival.
 
Maar liefst 435 deelnemers trotseerden de kou. Trots! Trots op alle vrijwilligers, deelnemers, sponsors, toeschouwers en donateurs. Lachende en genietende gezichten hebben we gezien zaterdag. Dankbaar dat wij dit mogen en kunnen organiseren, aldus de organisatie van Kidz for Kidz. 
 
Lexthoen Events had een gaaf Survival parcours uitgezet op het terrein van de Wollebrand in Honselerdijk. Maar liefst 15 hindernissen moesten genomen worden om de finish te bereiken. De kinderen startten vanuit de kantine van Wielervereniging Westland Wil Vooruit. In en rondom de kantine waren tevens vele leuke activiteiten. Zo kregen alle kinderen een warming-up. Konden de kinderen deelnemen aan handboogschieten, kratstapelen, nagels lakken, maskers maken en zich laten air-brushen. Kortom genoeg te doen. Om op te warmen werden er marshmallows en broodjes geroosterd boven het vuur. 
Brandweer Naaldwijk heeft een grote bijdrage geleverd door zowel de beroemde sneeuwberg te creëren als het ondersteunen bij allerlei hindernissen. 
Deze vierde editie werd afgesloten met een mooie cheque, die door de laatste groep deelnemers over de finish werd gebracht.
Het afgelopen jaar zijn er diverse acties geweest waarmee een hoop geld is opgehaald. Klapstuk dit jaar was het asperge-diner van de Lionsclub, waardoor er al € 10.000 euro op de teller gezet kon worden. Ook hebben veel bedrijven de Survival gesponsord. Hindernissen konden "gekocht" worden. De kinderen betaalden inschrijfgeld en veel kinderen hebben extra geld ingezameld door zich te laten sponsoren. Het fantastische bedrag van € 35.059,00 euro wordt besteed aan onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Kidz for Kidz hoopt zo dat kinderen die getroffen worden door deze vorm van kanker, uiteindelijk een eerlijke kans op genezing krijgen.
 
Wij genieten eerst nog even na van deze fantastische dag en gaan ons dan voorbereiden op de jubileum-editie!
Schrijf 25 januari 2020 alvast in de agenda. Dan is het jubileumjaar van de Kidz for Kidz Survival. Voor de 5e keer op rij wordt dan dit gave evenement georganiseerd. Vijf is het magische getal, 555 deelnemers zou fantastisch zijn. En als al die deelnemers nou eens 55 euro sponsorgeld mee zouden nemen? Zou het dan lukken de 5e editie een cheque van 55.555 euro over de finish te brengen?!
 
De foto's volgen zeer binnenkort, dus houdt de website en Facebook goed in de gaten!