Hersenstamkanker bij kinderen. Al 5 jaar gaat stichting Kidz For Kidz de strijd aan tegen deze vreselijke ziekte die families opbreekt. Kidz For Kidz zamelt zoveel mogelijk geld in waardoor er onderzoek kan worden gedaan naar genezing van hersenstamkanker. Dit onderzoek vindt plaats in het VUmc in Amsterdam en is keihard nodig. Ieder kind verdiend een eerlijke kans en die is er nu niet!

Maandag 24 september is het startschot voor de inschrijving van de vierde Kidz for Kidz Survival. Deze wordt op zaterdag 26 januari 2019 gehouden. Dit is een uitdagend survivalparcours voor kinderen van 6 t/m 15 jaar.

Het startschot valt samen met een fantastische actie van onze hoofdsponsor Family Treffers uit Honselersdijk. De gehele dagomzet van maandag 24 september worden gedoneerd aan stichting Kidz For Kidz. Dus kom langs en help hen om een zo hoog mogelijk bedrag te kunnen schenken! Er valt een volledig verzorgd diner voor 4 personen te winnen als u een willekeurige bestelling doet op deze actiedag.

Bewustwording, iets voor een ander (ziek) kind kunnen doen en tegelijkertijd genieten! Dat is toch wel het motto van de Survival. Partner Lexthoen Events bouwt uitdagende hindernissen op het parcours, dat uitgezet wordt op het terrein van de Westlandse Wielervereniging “Westland wil vooruit”. Er wordt gestreden tegen de elementen van de natuur: kou, water, wind en modder.

Wil je meehelpen in het gevecht tegen kanker, survival dan mee
Inschrijven kan zowel individueel of als groep. Voor meer informatie kijk op https://www.kidzforkidz.nl/survival.

Inschrijving kost € 8,50 per deelnemer (ook voor de deelnemende ouder), tijdens de voorinschrijving (deze loopt tot de kerstvakantie 2018). Daarna zijn de kosten € 10,- en is de beroemde Kidz for Kidz Survivalmuts niet gegarandeerd.

Sponsors en vrijwilligers gezocht
Om de Survival tot een groot succes te maken, zijn wij op zoek naar sponsors en vrijwilligers. Meer informatie is te verkrijgen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tevens zijn de verschillende sponsorpakketten te vinden op de website https://www.kidzforkidz.nl/survival.

Vrijwilligers in het zonnetje
Zonder onze vrijwilligers kunnen wij niet bestaan! En daarom zetten wij hen op 28 september in het zonnetje. Dankzij onze sponsor Family Treffers kunnen wij een diner aanbieden tijdens een gezellige feestavond in de kantine van SV Honselersdijk. Zijn we jou onverhoopt vergeten uit te nodigen, meld je nog snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..