collage Survival 2018

Afgelopen zaterdag was de 3e editie van de Kidz for Kidz Survival. Onze partner Lexthoen Events heeft een grandioos parcours uitgezet. Maar liefst 15 hindernissen moesten de kidz trotseren. Het parcours was daarbij ook nog eens wat langer qua afstand. Dit alles resulteerde erin dat de kids gemiddeld drie kwartier tot een uur onderweg waren.

En wat waren ze allemaal lekker vies toen ze over de finish kwamen! 

De kinderen konden naast de Survival nog allerlei andere leuke activiteiten doen in en rondom de kantine van Wielervereniging Westland Wil Vooruit. 

Veel kinderen hadden zelf ook nog extra sponsorgeld opgehaald. Hiervoor kregen zij een lot, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Vanavond voor 23.59 uur staat de uitslag van de loterij online.

Aan het einde van de middag kwam de laatste groep over de finish. Zij hadden de cheque met het opgehaalde bedrag bij zich. Een bedrag van maar liefst € 27.524,00 euro. Al dit geld wordt gebruikt voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Dit onderzoek vindt plaats in het VUmc en is keihard nodig om ook deze kinderen een eerlijke kans op genezing te geven.

Houdt de website in de gaten voor alle foto's!