survivallogo 2017 600px

 

Na een succesvolle eerste editie van de Kidz for Kidz survival is op zaterdag 28 januari 2017 voor de tweede keer de Kidz for Kidz Survival gehouden. Dit is een uitdagend survivalparcours voor kinderen van 6 t/m 14 jaar.

Er zijn twee soorten uitdagingen:
1. Een solo-uitdaging voor de survivallaars vanaf 8 jaar
2. Een speciale ouder-kind uitdaging waarbij de leeftijd van de survivallaar 6 t/m 8 jaar is

Dit jaar is er de mogelijkheid om te kiezen tussen een korter en langer parcours. Bij de inschrijving hoef je dit niet aan te geven. Dit vermeld je bij de inschrijving op de dag zelf en je zult dan het juiste kleur polsbandje krijgen. De ouder-kind uitdaging is altijd het korte parcours.

Het doel is om met kinderen geld in te zamelen voor kinderen die het gevecht aan gaan tegen kanker. Wil je meehelpen in het gevecht tegen kanker, survival dan mee.

lexthoen logoDe survival vindt plaats op het terrein van de Westlandse Wielervereniging “Westland wil vooruit”. In samenwerking met sponsor Lexthoen Events zullen er verschillende hindernissen worden opgebouwd over een parcours.

De hindernissen zullen de klim- en klautervaardigheden testen van de kinderen. Zij zullen strijden tegen de elementen van de natuur (kou, water, wind, modder). Niets moet en alles mag! Maar weet je het parcours te volbrengen en daarbij je polsbandje te behouden, dan ben jij een echte survival-kanjer!

Naast dat het een leuke dag is voor de deelnemende kinderen en de kijkende supporters wordt er tevens door deelname geld ingezameld voor Stichting Kidz for Kidz. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan Stichting Kidz for Kidz, die als doel heeft om kinderen geld in te laten zamelen voor kinderen met hersenstamkanker. 

 

Sponsorformulier

Het zou fantastisch zijn als het jou lukt extra geld op te halen d.m.v. dit sponsorformulier. Voor elk ingeleverd sponsorformulier ontvang je een lot. Op 28 januari 2017 was de trekking van de loterij. Kijk hier of je iets gewonnen hebt.

Kidz for kidz survivalteam

 

Schrijf je in voor de (survival) nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over de Survival 2018 en/of voor de standaard nieuwsbrief om alle ins & outs over Kidz for Kidz te volgen.