kidz for kidz impressie fotoHet Kidz for Kidz Survival-team bedankt hierbij alle deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers en sponsors voor hun inzet en bijdrage.
Dankzij jullie is de Kidz for Kidz Survival een groot succes geworden!
Wij hopen dat we volgend jaar opnieuw op uw steun kunnen rekenen. 
 
Op 30 januari j.l. heeft de eerste Kidz for Kidz Survival plaatsgevonden. Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben ruim 300 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar gestreden tegen de elementen van de natuur. Alle kinderen kregen een echte Kidz for Kidz Survival muts die zij op moesten hebben bij de start. Alle spieren werden warm gemaakt tijdens een korte warming-up, waarna ze naar de start vertrokken. Hardlopend gingen zij over een parcours van zo'n 2,5 km met daarin 11 hindernissen. Ruim 70 vrijwilligers hebben zich ingezet om alle kinderen veilig over de hindernissen te begeleiden. Als dank konden we de vrijwilligers een lunchpakket aanbieden wat gesponsord werd door Wollebrand fun, food & events. Onder de modder, met blije gezichtjes én muts kwamen alle kinderen over de finish. 
De brandweer veranderde 'de glibberberg' in een sneeuwberg dit tot grote pret van de kinderen.
Leerlingen van de sportklas van de Lentiz Dalton Mavo namen een schone cheque mee het parcours op, om vervolgens de cheque onder de modder mee de finish over te nemen. Het opgehaalde bedrag is onderweg verzameld: € 11.577,11 euro. 
Het totale bedrag wordt besteedt aan onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen, uitgevoerd door het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Helaas zijn de overlevingskansen voor kinderen met deze vorm van kanker nihil en overlijden nagenoeg alle kinderen binnen één jaar na diagnose. 
Met grote dank aan Wiebe van Lex Thoen Sport & Events, die deze survival mogelijk heeft gemaakt en verder uiteraard aan alle sponsors en in het bijzonder aan Wielervereniging Westland Wil Vooruit die het terrein beschikbaar heeft gesteld. 
Zeer binnenkort verschijnen alle foto's op de website. Houdt verder de website goed in de gaten voor informatie over de Kidz for Kidz Survival 2017. Als je je inschrijft voor de (survival) nieuwsbrief wordt je hiervan automatisch op de hoogte gehouden.
 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief! We houden je dan op de hoogte van alle nieuwtjes op de Kidz for Kidz website.

lex thoen   logo toussaint

thumb WWV     

thumb Engelsman   thumb STA kleinthumb vandenbos flowerbulbs

thumb Logo waalpartners    thumb sollas    thumb 4ACE Logo