Zaterdag 25 januari 2020 is de 5e editie van de Kidz for Kidz survival. Het doel van de survival is met kinderen geld in te zamelen voor kinderen die het gevecht aangaan tegen kanker.

Supergoed dat jij durft te strijden tegen de elementen van de natuur: kou, water, wind en modder! Op een natuurlijk terrein, wordt een parcours afgelegd met natuurlijke en opgebouwde hindernissen, waarbij o.a. kracht, uithoudingsvermogen, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen van groot belang zijn.

Het zou fantastisch zijn als het jou lukt extra geld op te halen met dit sponsorformulier.
Vanwege het 5-jarig jubileum hopen wij dat iedere deelnemer tenminste € 55,55 euro aan sponsorgeld ophaalt (niet verplicht)

Misschien willen je ouders, opa&oma, ooms&tantes of je buren jou wel sponsoren als je meedoet aan de Survival!

Natuurlijk zijn zij welkom om je aan te komen moedigen tijdens de survival. Dit op het terrein van de Westlandse wielervereniging ‘Westland wil vooruit’ in Honselersdijk.

Voor elk ingeleverd sponsorformulier ontvang je een lot. Het laatste formulier hoeft niet vol te zijn om een lot te ontvangen.
Op 25 januari 2020 is de trekking van de loterij. Wil jij kans maken op mooie prijzen, lever dit formulier met het opgehaalde bedrag in als jij je komt aanmelden op de survivaldag. Je ontvangt dan meteen je loten en weet aan het einde van de dag of je in de prijzen bent gevallen.
We hebben dit jaar ook een 1e, 2e en 3e prijs voor diegene die het meeste sponsorgeld ophalen!

Met vriendelijke groet, 

Kidz for Kidz survivalteam


Download het sponsorformulier