Zaterdag 26 januari 2019 wordt de 4e editie van de Kidz for Kidz Survival gehouden. Het doel van de survival is met kinderen geld in te zamelen voor kinderen die het gevecht aangaan tegen kanker.

Supergoed dat jij durft te strijden tegen de elementen van de natuur: kou, water, wind en modder! 


Het zou fantastisch zijn als het jou lukt extra geld op te halen d.m.v. dit sponsorformulier.


Dus doe je best en vraag je ouders, opa & oma, ooms & tantes, buren etc. of zij bereid zijn een bedrag te betalen als jij het parcours volbrengt. Natuurlijk zijn zij welkom om je aan te komen moedigen tijdens de survival. Deze wordt gehouden op het terrein van de Westlandse wielervereniging ‘Westland wil vooruit’, waar in samenwerking met sponsor Lexthoen Events hindernissen worden opgebouwd over een parcours. 


Voor elk ingeleverd sponsorformulier doe je mee aan de loterij. Op 26 januari 2019 is de trekking van de loterij. Wil jij kans maken op mooie prijzen, lever dit formulier met het opgehaalde bedrag in als jij je komt inschrijven op de survivaldag. Je ontvangt dan meteen je lotnummer (tevens startnummer) en je weet aan het einde van de dag of je in de prijzen bent gevallen.* Je kunt het sponsorformulier vanaf januari ook inleveren op onderstaande adressen: Biesbos 8 te Honselersdijk / Kalmoes 19 te Naaldwijk. 


*Het laatste formulier hoeft niet vol te zijn om een lot te ontvangen.

Met vriendelijke groet, 

Kidz for Kidz survivalteam


Download het sponsorformulier