Kidz for Kidz nieuwsbrief - [Survival 2020-1]

logopay-off-500x

Facebook

Twitter

 


Beste Visitor,

Thursday, 29 July 2021

De jubileumeditie van de Westlandse Kidz for Kidz Survival
 
Met trots kunnen wij zeggen dat op 25 januari 2020 voor de vijfde keer op rij honderden Westlandse Kidz zullen survivallen om geld in te zamelen tegen hersenstamkanker bij kinderen.
 
Survivallen in de natuur, klauteren op het parcours, opgebouwd door onze partner Lexthoen Events op het terrein van de Westlandse Wielervereniging “Westland wil vooruit”. 
Nieuw dit jubileumjaar: iedereen vanaf 6 jaar mag mee doen! Dit betekent dat ook vriendengroepen, personeel, families etc. zich kunnen inschrijven. Omdat het nog steeds een Kidz evenement is, vragen wij wel dat iedereen ouder dan 16 zich inschrijft samen met een kind onder de 16.
Starttijden zijn verspreid over de hele dag. Daarnaast zijn er diversen activiteiten in en om de kantine. 
 
De opbrengst van dit stoere evenement gaat naar het onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen, dat wordt uitgevoerd in het VUmc en Prinses Maxima Centrum.
 

Wil je meehelpen in het gevecht tegen kanker, survival dan mee

Voor meer informatie kijk op https://www.kidzforkidz.nl/survivalInschrijving kost € 8,50 per deelnemer tijdens de voorinschrijving (deze loopt tot de kerstvakantie 2019). Daarna zijn de kosten € 10,00 en is de beroemde Kidz for Kidz Survival buff niet gegarandeerd.

 

Sponsorgeld

Het zou fantastisch zijn als het jou lukt extra geld op te halen met het sponsorformulier. Vanwege het 5-jarig jubileum hopen wij dat iedere deelnemer tenminste € 55,55 euro aan sponsorgeld ophaalt (niet verplicht).

 
Actiedag bij Family Treffers in Honselersdijk
 
Op maandag 25 november wordt de dagomzet gedoneerd aan Stichting Kidz for Kidz. Family Treffers is al voor het tweede jaar op rij partner van de stichting!
 
De allerlaatste tokkelvlucht
 
Partner van de Survival, Lexthoen Events, organiseert op zaterdag 7 december 2019 de allerlaatste tokkelvlucht over de Thoenplas. De opbrengst hiervan is voor Stichting Kidz for Kidz.
 
Partners:  lexthoen logo            treffers uw logo hier