Kidz for Kidz nieuwsbrief - [2019-3]

logopay-off-500x

Facebook

Twitter

 


Beste Visitor,

Thursday, 29 July 2021

Terugblik op een fantastische vierde editie van de Kidz for Kidz Survival.

Maar liefst 435 deelnemers trotseerden de kou. Trots! Trots op alle vrijwilligers, deelnemers, sponsors, toeschouwers en donateurs. Lachende en genietende gezichten hebben we gezien zaterdag. Dankbaar dat wij dit mogen en kunnen organiseren, aldus de organisatie van Kidz for Kidz.

Ga meteen naar de website voor alle foto's die tijdens het evenement gemaakt zijn.

Deze vierde editie werd afgesloten met een mooie cheque, deze werd door de laatste groep deelnemers over de finish gebracht.
Veel kinderen hebben extra geld ingezameld door zich te laten sponsoren. Het fantastische bedrag van € 35.059,00 euro wordt besteed aan onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Kidz for Kidz hoopt zo dat kinderen die getroffen worden door deze vorm van kanker, uiteindelijk een eerlijke kans op genezing krijgen.

De prijzen die gewonnen zijn met de loterijen zijn te vinden op de website!

Wij genieten eerst nog even na van deze fantastische dag en gaan ons dan voorbereiden op de jubileum-editie!
Schrijf 25 januari 2020 alvast in de agenda. Dan is het jubileumjaar van de Kidz for Kidz Survival. Voor de 5e keer op rij wordt dan dit gave evenement georganiseerd. Vijf is het magische getal, 555 deelnemers zou fantastisch zijn. En als al die deelnemers nou eens 55 euro sponsorgeld mee zouden nemen? Zou het dan lukken de 5e editie een cheque van 55.555 euro over de finish te brengen?!

myposter collage 20190127 1

Partners:  lexthoen logo            treffers  
  logo toussaint    
       
 Goudsponsors:  LvanDeventer zw     westland wil vooruit nb  
   brandweer  Van Holstein