Kidz for Kidz nieuwsbrief - 15

logopay-off-500x

Facebook

Twitter


Beste Visitor,

Thursday, 29 July 2021

Survivallende Kidz zorgen voor een record opbrengst van € 20.000 euro !

Zaterdag 28 januari j.l. heeft de 2e editie van de Kidz for Kidz Survival plaatsgevonden.
Maar liefst 370 kinderen hebben geploeterd door de modder. Over een parcours, opgebouwd door Wiebe Hillebrand van Lexthoen Events kwamen zij diverse hindernissen tegen. Ook brandweer Naaldwijk was aanwezig om een prachtige schuimberg te creëren. Moe, maar voldoen kwamen alle kidz over de finish. Wielervereniging Westland Wil Vooruit heeft hun accommodatie beschikbaar gesteld. Hier stond een springkussen en kregen alle kidz voor de start een warming-up. Bij Martistic Face & Body Art konden de kidz een echte Kidz for Kidz glitter tattoo of airbrush laten zetten. Ook hebben veel kinderen en ouders hun nagels laten lakken. Tijn heeft hiermee bij Serious Request de ziekte hersenstamkanker op de kaart gezet.
De Kidz hebben in de weken voorafgaand aan de Survival sponsors gezocht. Hiermee kregen zij loten en zijn er aan het einde van de dag zijn er een heleboel mooie prijzen verloot. Op de website: http://www.kidzforkidz.nl/ zijn alle winnaars te vinden.
Dankzij alle kidz, de vele sponsoren en de inzet van ruim 80 vrijwilligers heeft deze mooie 2e editie van de Survival plaats kunnen vinden.
Een prachtig bedrag is opgehaald wat volledig besteedt wordt aan het onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen dat plaatsvindt in het VUmc te Amsterdam. 

Foto's en filpmjes van de Survival

Op de website staan alle gave foto's van de Survival: http://www.kidzforkidz.nl/fotos

Ook zijn er diverse filmpjes gemaakt door o.a. de WOS en RITV: http://www.kidzforkidz.nl/kidz-for-kidz-survival/in-de-pers

 

cheque 2017