Kidz for Kidz nieuwsbrief - 14

 

logopay-off-500x

Facebook

Twitter


Beste Visitor,

Thursday, 29 July 2021

Goede Doelen Bol, oliebollen bestellen en ons doel steunen!

goede doelen bol

Online oliebollen bestellen en daarmee ook ons doel steunen, hoe leuk is dat? In de webshop van www.lekkerengoed.nl kun je oliebollen bestellen voor jezelf en relaties. De ambachtelijke oliebollen (Goede Doelen Bol) worden als complete set geleverd met schalen, poedersuiker en servetten. Met de responscode die je van Lekker en Goed bij levering van de oliebollen ontvangt kun je op ons doel stemmen, waarna Lekker en Goed € 0,20 per oliebol aan ons doel doneert. De Goede Doelen Bol is niet alleen Lekker maar ook Goed voor ons doel! Meer info of direct bestellen https://lekkerengoed.nl/oliebollen-bestellen.

 

Bazar

Het weekend van 27 t/m 29 oktober was de jaarlijkse bazar in de ontmoetingskerk te Naaldwijk. Er waren tal van leuke activiteiten. Zo was er het Rad van Avontuur waar fantastische prijzen gewonnen zijn. Een grote snuffel- en rommelmarkt en de bekende overheerlijke oliebollenkraam. Ook de leuke giftshop en bloemenstand ontbraken dit jaar niet. Voor de kinderen waren er op zaterdagmiddag diverse leuke activiteiten te doen. Het was een weekend vol gezelligheid!

Stichting Kidz for Kidz was een van de goede doelen waar een deel van de opbrengst heen is gegaan. Wij hebben het prachtige bedrag van € 5000,00 euro mogen ontvangen.

 

Record 4 Kidz

14-15-16-17 december 2017 stond het Wilhelminaplein in Naaldwijk op zijn kop.

Record 4 Kidz organiseerde vier dagen lang diverse activiteiten. De hoofd-act was DJ Bombastic, hij heeft het wereld record DJ-set draaien gebroken. In het glazen huis heeft hij 84 uur aan één stuk gedraaid. De opbrengst blijft nog even een verrassing.