Kidz for Kidz nieuwsbrief - 11

logopay-off-500x

Facebook

Twitter

 


Beste Visitor,

Thursday, 29 July 2021

Kidz for Kidz op Outdoor Madness

Kidz for Kidz staat zondag 4 oktober 2015 op Outdoor Madness, één van de grootste outdoor evenementen van Nederland! Sla je slag bij de Super Sample Sale van de bekendste outdoor merken, doe mee met de te gekke outdoor (sport)activiteiten, ga de uitdaging aan met de outdoor wedstrijden en geniet van muziek, lekker eten en de groene omgeving.

Tijdens het boeken van tickets kun je een vrijwillige donatie doen vanaf € 1,00. Daarnaast doneert Outdoor Valley € 0,50 per gekochte ticket aan het goede doel.  

Wat:             Outdoor Madness                                                  

Wanneer:      Zondag 4 oktober 2015 van 10:00 tot 18:00 uur

Waar:           Outdoor Valley in Bergschenhoek (Hoeksekade 141)     outdoor madness

Kijk voor meer informatie op www.outdoormadness.nl of like het evenement op Facebookwww.facebook.nl/outdoormadness2015. En zie ook op http://www.kidzforkidz.nl/15-nieuws/67-outdoor-madness-4-oktober-2015

 

Kidz for Kidz Survival 2016

Zaterdag 30 januari 2016 wordt er voor de eerste keer de Kidz for Kidz Survival gehouden. Een uitdagend survivalparcours voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Het doel is om met kinderen geld in te zamelen voor kinderen die het gevecht aan gaan tegen kanker. Wil je meehelpen in het gevecht tegen kanker, survival dan mee.

De survival vindt plaats op het terrein van de Westlandse Wielervereniging “Westland wil vooruit” waar ook de wel bekende Wollebrandcross plaatsvond. In samenwerking met sponsor Lex Thoen Sport & Events zullen er ongeveer twaalf hindernissen worden opgebouwd over een parcours van 2,5 kilometer. De hindernissen zullen de klim- en klautervaardigheden testen van de kinderen. Zij zullen strijden tegen de elementen van de natuur (kou, water, wind, modder). Niets moet en alles mag! Maar weet je het parcours te volbrengen en daarbij je polsbandje te behouden, dan ben jij een echte survival-kanjer! Naast dat het een leuke dag is voor de deelnemende kinderen en de kijkende supporters wordt er tevens door deelname geld ingezameld voor Stichting Kidz for Kidz. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan Stichting Kidz for Kidz, die als doel heeft om kinderen geld in te laten zamelen voor kinderen met hersenstamkanker.

Kijk op de site voor meer informatie of schrijf je meteen in via: http://www.kidzforkidz.nl/kidz-for-kidz-survival/inschrijven                                                              

lex thoenKidzforKidz survival met datum

Vrijwilligers gezocht

Wanted: Kidz for Kidz Survival Crew

De Kidz for Kidz Survival heeft de ambitie uit te groeien tot een jaarlijks terugkerend evenement. Voor ons evenement zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Wij waarderen het zeer als je ons wilt komen helpen en de eerste Kidz for Kidz Survival tot een succes wilt maken!

De meeste vrijwilligers worden ingezet op en rond het parcours om een hindernispost te bezetten. De taak van de vrijwilliger is om uitleg te geven over de hindernis/parcours en te kijken of alles goed verloopt.

Een vrijwilliger ondersteunt niet alleen maar bij bepaalde activiteiten, maar je krijgt er ook wat voor terug:

-       Een topervaring

-       Kennismaking met een relatief onbekende sport

-       Een sport zonder getier en geweld. Iedereen probeert de eindstreep te halen en helpt elkaar daarbij.

-       Enthousiaste sporters en toeschouwers.

-      

Wat zoeken we concreet?                                                             

-       Bemanning van de hindernissen

-       Bemanning van de catering ?

-       Bemanning van het registratiebureau

-       Bemanning voor de wedstrijdleiding

-       Bemanning voor verkeersregelaars

-       Bemanning voor EHBO

 

Aanmelden of het stellen van vragen kan via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.