Kidz for Kidz nieuwsbrief - 10

Helaas is het Kidz for Kidz Survival logo niet doorgekomen in de nieuwsbrief van vandaag. We vinden het logo zo mooi geworden, dat we de nieuwsbrief toch graag opnieuw toezenden!

logopay-off-500x

Facebook

Twitter

 


Beste Visitor,

donderdag 29 juli 2021


De eerste Kidz for Kidz Survival in het Westland

Zaterdag 30 januari 2016 wordt er voor de eerste keer de Kidz for Kidz Survival gehouden. Een uitdagend survivalparcours voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Het doel is om met kinderen geld in te zamelen voor kinderen die het gevecht aan gaan tegen kanker. Wil je meehelpen in het gevecht tegen kanker, survival dan mee.

De survival vindt plaats op het terrein van de Westlandse Wielervereniging “Westland wil vooruit” waar ook de wel bekende Wollebrandcross plaatsvond. In samenwerking met sponsor Lex Thoen Sport & Events zullen er ongeveer twaalf hindernissen worden opgebouwd over een parcours van 2,5 kilometer. 
De hindernissen zullen de klim- en klautervaardigheden testen van de kinderen. Zij zullen strijden tegen de elementen van de natuur (kou, water, wind, modder). Niets moet en alles mag! Maar weet je het parcours te volbrengen en daarbij je polsbandje te behouden, dan ben jij een echte survival-kanjer! 
Naast dat het een leuke dag is voor de deelnemende kinderen en de kijkende supporters wordt er tevens door deelname geld ingezameld voor Stichting Kidz for Kidz. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan Stichting Kidz for Kidz, die als doel heeft om kinderen geld in te laten zamelen voor kinderen met hersenstamkanker. 
In seizoen 2014/2015 heeft Kidz for Kidz € 17.500 kunnen overmaken naar het onderzoek VONK-Semmy. Dit onderzoek wordt door het VU Medisch Centrum gedaan naar hersenstamkanker bij kinderen, waarbij de overlevingspercentage na diagnose binnen 12 maanden 0% is.
Aan het begin van het nieuwe schooljaar zal de inschrijving geopend worden en komt er meer informatie beschikbaar. 

KidzforKidz survival logo
Niet alle kinderen met kanker hebben een kans om te overleven. Hier willen wij wat aan doen!
 
het Kidz for Kidz-team