Kidz for Kidz nieuwsbrief - 3

logopay-off-500x

Facebook

Twitter

 


Beste Visitor,

woensdag 08 januari 2014

We hebben het jaar 2013 met een mooi resultaat afgesloten

Nog geen half jaar is Kidz for Kidz actief en wat een mooi resultaat is er al behaald. We durven best te zeggen dat we trots zijn op de opbrengst van maar liefst € 4000,00. En dit prachtige resultaat hadden we niet kunnen behalen zonder de hulp van heel veel mensen. Diverse acties zijn opgestart en met succes afgerond. Iedereen heel erg bedankt!! We hopen ook voor 2014 jullie hulp en inzet te mogen ontvangen. 

 

Save the date

Schrijf hem vast in je agenda: 17 mei 2014. Kidz for Kidz event!!! Meer informatie volgt in de komende maanden.

 

Cupcake-actie zeer geslaagd

cupcakesDe cupcake-actie van Tristan en Romée van den Berghen is zeer goed verlopen. De kinderen hebben met hun ouders veel cupcakes verkocht, gemaakt en afgeleverd. Op tijd voor de kerstdagen zijn maar liefst 150 doosjes met 900 cupcakes erin, rondgebracht. Tot 1:30 uur heeft Miranda staan bakken en om 7:00 uur startte de aflevering.

Wat zit daar zoal in: 60 pakjes roomboter, 270 eieren, 25 kg cupcakemix, 5 kg botercrememix, 20 potjes aardbeienjam, 900 caisses, 150 doosjes, 25 kg fondant

Al die noeste arbeid heeft Kidz for Kidz € 757,- opgeleverd. Heel veel dank!

 

Kerstmarkt Oude Kerk Naaldwijk

kerstmarktVrijdag 13 en zaterdag 14 december stond Kidz for Kidz met een stand (en extra's) op de kerstmarkt in de Oude Kerk te Naaldwijk. Voor de tiende editie van de kerstmarkt in de Oude Kerk van Naaldwijk werd ook dit keer een kraam verloot onder goede doelen. Het doel dat vooraf de leukste actie bedacht dat het kerst- of winterthema van de kerstmarkt omarmt, wint de gratis kraam. Kidz for Kidz werd de winnaar van de kraam.

Het was een groot succes. We hadden een loterij met erg veel prijzen en als hoofdprijs een fles champagne in kist. Er werden doucheschuim en kaarten verkocht. Ook kon men met de kerstman op de foto.

 

Eindstand sponsoractie AH Koornneef

chequeIedereen superbedankt voor het sparen van sponsorloten voor @KidzforKidz. Wat een mooie opbrengst! Met dank aan @ahkoornneef #sponsoractie.

 

 

 

 

Kaartenactie

high-five---kaartenacties-en-sponsoracties-voor-scholen-en-verenigingen-tegen-de-beste-voorwaarden-2-1385138191 1386446406De kaartenactie op de Rehobothschool en op De Waterwilg is een groot succes geworden! Er zijn in totaal ruim 370 setjes kaarten verkocht met een opbrengst van meer dan € 800,-!!!

Dank aan alle kinderen die voor en tijdens de kerstvakantie zo enorm hun best hebben gedaan met het verkopen van hun setjes. Ook de leerkrachten ontzettend bedankt voor hun enthousiaste medewerking.