Kidz for Kidz nieuwsbrief - 2

logopay-off-500x

Facebook

Twitter

 


Beste Visitor,

Thursday, 29 July 2021

Kidz for Kidz doet mee aan de Albert Heijn sponsorpunten actie

thumb 20130921 090921Kidz for Kidz doet mee aan de Albert Heijn Koornneef sponsorpuntenactie. T/m zondag 24 november 2014 krijgt iederen bij elke €10,00 aan boodschappen een sponsorpunt t.w.v. €0,10. Wij ontvangen voor deze sponsorpunten het bedrag waar het voor staat. Dus heeft u sponsorpunten, kidz for kidz is er heel blij mee!

 

Kidz for Kidz mocht meedoen aan de ludieke actie van Albert Heijn Koornneef te Wateringen. Dolblij waren we, maar het was ook wel enigszins 'een uitdaging': De Stichting bestond net een maand en slechts vijf dagen voor de actie wisten we dat we mee mochten doen. Maar we hebben het voor elkaar gekregen! Dankzij een aantal sponsoren en enthousiaste vrijwilligers hebben we een ludieke actie neer kunnen zetten. We hebben de Stichting Kidz for Kidz kunnen promoten en een mooi bedrag aan sponsorpunten opgehaald: 1380 punten!!!

 

Bekijk alle foto's

 

Drie vriendinnen maken armbandjes voor Kidz for Kidz

thumb kidzforkidz armbandjes

Tatum, Alyssa en Maud hebben armbandjes gemaakt en verkocht voor Kidz for Kidz. Zij hebben op 21 september het fantastische bedrag van €59,00 aan Kidz for Kidz gegeven. Als doel bedrag hoopten zij €50,00 op te halen. Dit is bereikt en dus kregen zij de Kidz for Kidz kanjer stempel voor hun actie!

Meiden bedankt!!

kanjer

 

 

 

 

 

ga naar de actie

 

 

 

Noah en Bram hebben de actie statiegeld flessen aangemaakt

thumb rehoboth

Zij hebben intussen al heel wat zakken vol met statiegeld flessen en lege bierkratjes ingeleverd. De opbrengst tot nu toe is maar liefst €54,25. Fantastisch mooi!! Op dit moment hebben zij op de Rehobothschool in Naaldwijk een spandoek opgehangen met daarbij een doos waar de lege flessen ingeleverd kunnen worden. Op dit moment staan er al 6 vuilniszakken vol te wachten om ingeleverd te worden. Top actie mannen!! En alle kinderen op school ook bedankt. Ga zo door!!

ga naar de actie