Zoals bij velen bekend gaan wij helaas de Thoenplas verlaten. Maar dat doen we natuurlijk niet zomaar. Op Zaterdagmiddag 7 december vindt de allerlaatste tokkelvlucht plaats aan de Madeweg. Het is met deze laatste tokkelvlucht de bedoeling om zo veel mogelijk geld op te halen voor stichting Kidz for Kidz. Deze stichting zet zich in tegen hersenstamkanker.

Wil je mee doen met de laatste tokkelvlucht! Vanaf € 7,50 mag je van de tokkelbaan op 7 december. Voor dat bedrag kan je natuurlijk ook komen boogschieten en heerlijk marshmallows roosteren boven een kampvuur! De allerlaatste vlucht wordt per opbod verkocht, wellicht leuk om als bedrijf of school dit nog iemand cadeau te doen! Breng je een bod uit (boven de € 7,50) dan mag je sowieso van de tokkelbaan.
Heb je het hoogste bod, dan ben je degene die het allerlaatst van de Manustoren af mag. Alle inkomsten gaan naar het goede doel.

Meld je aan via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_do-fb1ZzzZYapHgdLqwToXVBPfTKCirAvOBtca_u3zmDxA/viewform?usp=sf_link