Beste Kidz for Kidz survival-kanjer,

Hieronder staat de definitieve versie (kleine wijzigingen kunnen nog wel nodig zijn, controleer daarom altijd of je de laatste versie ziet en ververs de pagina indien nodig - Laatste versie: 25-01-2019/8).

Met ctrl + F kan er gezocht worden op je naam.

  • Gelieve je een uur voor de starttijd te melden bij de inschrijfbalie.
  • Tien minuten voor je starttijd word je verwacht bij de warming-up.
  • Zorg dat je je startnummer en starttijd weet als je je komt melden.
  • Neem een droge set kleding mee (er is de mogelijkheid om te douchen). 
  • Denk aan extra geld (of pinpas) voor de activiteitenstrippenkaart en extra loterij.

Laat je sponsoren en maak kans op leuke prijzen
Download hier je sponsorformulier en haal nog meer geld op voor het onderzoek naar hersenstamkanker. Lever je sponsorformulier met het opgehaalde geld in bij de inschrijfbalie. Je ontvangt hier jouw lot, waarmee je kans maakt op leuke prijzen.

Nevenactiviteiten
Gedurende de hele dag hebben de kidz de mogelijkheid deel te nemen aan leuke nevenactiviteiten. Strippenkaarten hiervoor zijn te koop bij de inschrijfbalie voor € 2,50 of € 4,00 (inclusief krat stapelen).

Adres: terrein van ‘Wielervereniging Westland Wil Vooruit’: Broekpolderlaan 14, 2675 LJ HONSELERSDIJK. Er is voldoende parkeergelegenheid!

pdfDownload hier de definitieve startlijst van de Kidz for Kidz survival 2018!641.96 KB (Versie: 25-01-2019/8)


Namens het Kidz for Kidz survivalteam wensen wij alle survival-kanjers en toeschouwers veel 
plezier!


Extra informatie:

Spelregels

De Kidz for Kidz Survival is een individuele survivalrun. Heb je een hindernis genomen, vervolg dan het parcours en wacht niet op andere deelnemers. Dit om opstoppingen te voorkomen.

Aanwijzingen en instructies van de vrijwilligers / hindernisbegeleiders moeten altijd worden opgevolgd.

De vrijwilliger / hindernisbegeleider geeft aan hoe de hindernis moet worden genomen. Je mag meerdere pogingen doen.

Langzamere deelnemers laten snellere deelnemers voorgaan in het parcours.

Als een deelnemer in het water valt, dient de deelnemer het parcours te verlaten en terug te gaan naar de kantine. De deelnemer mag de survivalrun niet verder afmaken. Dit vanwege risico op onderkoeling.


Kledingadvies

Wees erop bedacht dat de survival midden in de winter is en dat er daarbij alle weersomstandigheden kunnen optreden: regen, wind, sneeuw, ijzel, zon (-10 graden of +10 graden).

Kleed je daarom goed aan. Draag bijvoorbeeld thermokleding. Kies liever niet voor katoen, maar voor nylon of iets dergelijks. Dat droogt veel sneller op en je blijft beter warm. Een tip is om verschillende laagjes kleding te gaan dragen. De survival gaat te allen tijde door. Echter ligt er een plan klaar met een slecht-weer-scenario om de veiligheid te waarborgen.